Priser på Webdesign

Hos mig får du altid et skræddersyet tilbud, så du er sikret at blive hjulpet helt i mål til den rette pris. På hjemmesider og webshops kan der være særlige ønsker og specielle funktioner, der lige er dén detalje, som bringer dig ét skridt foran dine konkurrenter. Derfor afhænger mine priser typisk af den enkelte opgave.

Nedenfor kan du indtaste dine ønsker og behov i min prisberegner, så kontakter jeg dig med et tilbud på opgaven.

Prisberegner

Få et estimat på din webopgave

Start prisberegneren

0$

Tak! Jeg kontakter dig inden længe med info om din estimerede pris

Antal sider

Det kan fx være forside, om-side, services, kontakt m.m
Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Hvad skal du have lavet?

Hjemmeside

Webshop

Support

Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Antal sider

Sider udover standart shop-sider, som følger med (fx siderne Shop, vareside, kurv, kasse m.m.)
Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Ekstra funktioner

Har din hjemmeside brug for ekstra funktionalitet såsom opsætning af Google Analytics, Facebook shopping el. lign?
Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Funktioner

Hvilke funktioner har din hjemmeside brug for?
Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Ekstra funktioner

Har din webshop brug for yderligere funktioner (fx bookingsystem, integration med regnskabsprogram, opsætning af Facebook-pixel el. lign)
Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Funktioner

Hvilke funktioner har din webshop brug for?

Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Sidst, men ikke mindst..

Ønsker du et særskilt tilbud på:Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Sidst, men ikke mindst..

Ønsker du et særskilt tilbud på:Du skal vælge noget for at kunne fortsætte

Få tilsendt din pris

Estimeret pris:

Udfyld dine kontaktoplysninger her for at blive kontaktet  med et prisestimat på din opgave.

Det er 100% uforpligtende og din email lander ikke på en mailingliste. 

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Discount :
Total :

du får en hjemmeside, du let selv kan redigere og viderudvikle

Som virksomhedsdrivende er der altid nok at se til. Derfor er mit primære udgangspunkt altid, at du let skal kunne bruge og videreudvikle din egen hjemmeside.

Din hjemmeside er et effektivt værktøj til at udtrykke din unikke branding såvel som til at markedsføre dig, og den sætter tonen for din samlede kundeoplevelse. Derfor er det også vigtigt, at du på din hjemmeside løbende kan reagere på tendenser i markedet og kunders efterspørgsel.

Jeg bygger hjemmesider, der er intuitivt sat op og som ikke sætter begrænsninger for din virksomheds udvikling. Du får også adgang til en lukket side med video-guides, der viser dig, hvordan du redigerer hjemmesiden, samt mulighed for at tilkøbe video-guides eller undervisning, der er optaget med udgangspunkt i din unikke hjemmeside.

Når du køber webdesign hos mig, er du sikret en bundsolid hjemmeside:

 • Fuldt responsivt design
 • Salgsoptimering, så din side konverterer bedre
 • Oprettelse af cookie-meddelelse, privatlivspolitik og handelsbetingelser
 • Oprettelse af domæne og SSL-certifikat

Du kan roligt slippe bekymringerne – din hjemmeside kommer til at leve op til de aktuelle standarder, så du kan koncentrere dig om din kerneydelse.

Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på nogle af de mest gængse spørgsmål, som kan dukke op, når du overvejer at få lavet ny hjemmeside eller webshop.

Mangler dit spørgsmål på listen, så skriv endelig til rebekka@ditnavn.nu, så får du svar via mail 🙂

Hvad koster det at få lavet en hjemmeside eller webshop?

Prisen på en hjemmeside eller webshop kan deles op i to:  faste udgifter og engangsudgifter

De faste udgifter går til:

 • Hosting og webhotel – ca 3-400 kr om året
 • Udgifter til system (visuel builder) – ca 350 kr om året pr side.

Har du brug for særlig funktionalitet, kan der indimellem være yderligere udgifter, men det vil typisk ligge på 100-300 kr om året.

Engangsudgiften dækker selve opsætningen og designet af siden. Her er det altid svært at give en fast pris, fordi der kan være særlig funktionalitet eller ønsker til designet, som tager mere eller mindre tid. Derfor giver jeg som regel et skræddersyet tilbud, som tager alle dine behov og ønsker til siden i betragtning.

 

Jeg synes det er mange penge – hvorfor er det så dyrt?

Når jeg laver din hjemmeside bygger jeg den fra bunden af og customizer den 100% til dit brand og dine behov.

 

Derudover gør jeg meget ud af at bygge siden, så du altid selv kan redigere den fremadrettet.  Det betyder også, at du slipper for udgifter fremadrettet, fordi du ikke er nødt til at ringe til en udvikler hver gang du fx vil have ændret en overskrift eller et billede.

Hvad følger med, når jeg køber hjemmeside eller webshop hos DITNAVN.NU?

Jeg tager altid udgangspunkt i dine specifikke behov til hjemmeside eller webshop, men som standart får du altid følgende med:

 

 •  Fuldt responsivt design (tablet, mobil + desktop)
 • Salgsoptimering af siden med call to action m.m.
 • Basis SEO-opsætning
 • Opsætning af kontaktformular
 • Opsætning af standart cookiemeddelelse
 • Opsætning og evt videresendelse af emailadresser
 • Linkintegration med sociale medier
 • Adgang til min lukkede side med videoguides, der viser dig, hvordan du redigerer siden (plus mulighed for at efterspørge videoguides)
 • Mulighed for fremtidig rabat på timer, hvis du fx vil have hjælp til markedsføring eller til at bygge videre på hjemmesiden.

Kan jeg selv redigere siden efterfølgende?

JA! Det er min absolutte mærkesag, at gøre klæde dig på til at kunne redigere og opdatere din hjemmeside selv!

 

Derfor får du adgang til min lukkede side med videoguides, hvor du får en step by step intro til, hvordan du redigerer din hjemmeside.

 

Derudover får to 2 valgfrie, customized videoer, hvor jeg viser dig, hvordan du redigere konkrete ting på din side – du vælger selv, hvad videoerne skal vise.

Hvor lang tid tager det at lave en hjemmeside?

Det kommer helt an på, hvor hurtigt du godt kunne tænke dig den skal laves ☺️

 

Selve processen med at opsætte og designe siden kan gøres relativt hurtigt (ca et par uger), men det kræver at du selv er knivsskarp på at levere indhold til siden, besvare på eventuelle spørgsmål samt vende tilbage med feedback efter revision.

 

I min erfaring er det mest realistiske estimat ca. 1-2 måneder. Det giver nemlig plads til, at du kan samle indhold, skrive tekster og ikke mindst sove på det, hvis der er en rettelse el. lign du er i tvivl om. 

Hvordan foregår processen?

Vi starter med sammen at afklare, hvilke specifikke ønsker og behov du har til sidens design og funktionalitet. Derudfra skitserer vi en tidsplan.

Dernæst modtager du et udkast til den generelle stilretning, som du kan komme med kommentarer til.

Når vi er enige om stilretningen bygger jeg resten af siden op og til sidst afholder vi revision på siden. her får du fire dage til at gennemgå siden og komme med rettelser i et skema, jeg sender til dig. Der medfølger også en guide til revisionen, så du aldrig er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Når jeg har modtaget dine rettelser, går jeg i gang med at justere og voila: så er din nye shop eller hjemmeside færdig! 🙂

Hvor mange revisioner har jeg?

Du har en revision af det indledende udkast til stilretningen (se fanen ovenfor med spørgsmålet “hvordan foregår processen”).

 

Derudover har du en revision, hvor du får fire dage til at gennemgå siden i ro og mag og komme med rettelser.

 

Har du glemt en enkel mindre ting efter revisionen er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive og så retter jeg det som regel, men har du mange eller større rettelser vil det kræve en ekstra revision, som koster 898 eks moms.

Hvad bygger du hjemmeside/webshop i?

WordPress!

 

Det er ultimativt det bedste (og i min erfaring billigste) værktøj til at bygge hjemmesider og webshops i!

 

Sammen med WordPress bruger jeg noget, der hedder en “visuel builder”, der er et system, som selve hjemmesidens design laves i. Den visuelle builder er intuitiv og let for dig at lære at kende, hvilket gør dig i stand til at kunne redigere og opdatere indholdet på din hjemmeside fremadrettet.

 

Til webshops bruger jeg en kombination af ovenstående samt Woocommerce, der er et supersmart shopsystem, som giver dig uendelige muligheder ifht funktionalitet.

 

 

Med WordPress kan du customiz

Har du en service-ordning, hvor du står for at vedligeholde siden?

Ja det kan du tro!

 

Hvis du ikke selv har lyst til at stå for at opdatere plugins, lave rettelser m.m. så tilbyder jeg forskellige serviceordninger, hvor jeg står for den del, så du kan fokusere på det, du synes er sjovt.

 

Kontakt mig på rebekka@ditnavn.nu for at høre mulighederne.

Det siger andre

Jeg er vildt glad for min nye hjemmeside - det er den absolut bedste investering jeg har foretaget mig i min business!

Rebekka har foldet mine ideer fra en gammel hjemmeside ud til noget helt fantastisk, som jeg elsker at vise frem.

Rebekka formår at få alt til at være nemt og har bygget mig en webshop, som jeg helt selv kan arbejde videre med præcis som jeg har lyst til!

Rebekka lever fuldstændig op til hvad hun lover. De varmeste anbefalinger fra mig ♥️

Jeg er ovenud lykkelig for min nye fede hjemmeside. Uden dig, var jeg aldrig kommet i mål med sådan et mega flot resultat. Du har formået at gøre noget, som jeg så som noget surt og enormt komplekst, til noget, der var hyggeligt og ikke nær så farligt!"

Skal vi arbejde sammen?

Lad os kigge på dit udgangspunkt og se, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.
Skriv i dag og få et uforpligtende tilbud.