Priser på grafisk design

Din virksomheds budskab og kerneværdier fortjener at skille sig ud fra mængden. I dag er ord sjældent nok, selvom du gentager dit budskab nok så mange gange. Derfor skal vi flytte fokus mod det grafiske. Selv et logo kan sige mere end 1000 ord – og det er netop dét, jeg kan hjælpe dig med at formidle gennem grafisk design.

Prisliste

Nedenfor finder du min prisliste på de grafike opgaver, jeg typisk løser. Har du noget andet i tankerne, så tøv ikke med at kontakte mig. Så tager vi en nærmere snak om, hvordan grafisk design kan understøtte dit budskab.

Har du noget andet i tankerne?

Grafisk design kan bruges til at formidle dine budskaber på alt sociale medier til roll ups til din messestand. Lad os tale nærmere om, hvordan grafisk design kan understøtte dit budskab.

Det siger andre

Rebekka har virkelig formået at lave det SMUKKESTE logo og de fedeste visitkort til mig! Logoet udstråler alt det jeg drømte om! Rebekka forstod fuldstændig hvad jeg ønskede og fik det omsat til et meget stærkere visuelt udtryk end jeg havde kunnet forestille mig. Samarbejdet har været været super godt og jeg kan varmt anbefale Rebekka!

Jeg elsker mit nye logo, som fortæller lige præcis den historie jeg ønsker det skal fortælle i mit arbejde med mennesker omkring traumeforvandling og heling.

Rebekka er min go-to-girl, når det kommer til grafiske løsninger! Hun rammer mit brand og smag hver gang, og giver mit materiale et kæmpe løft, så det ser meget mere elegant og professionelt ud. Rebekka er super dygtig, kreativ og god til at sparre på mine ideer og måde at formidle på, så der er tydelig rød tråd i min forretning. Kæmpe anbefaling til Rebekka.

Lad os lave noget grafisk magi

Uanset om du har brug for grafik til dine sociale medier, hjemmeside eller til printet materiale, kan jeg hjælpe dig med at få grafikken til at spille sød musik, din målgruppe vil huske.