Priser på branding

At finde de rette farver, fonte og former, kræver nøje omtanke for, hvad din virksomhed står for og hvilke visioner den bygger på. Med brandet på plads sikrer du en rød tråd, der er let at bevare på tværs af dine platforme-

Dine værdier er i centrum, når jeg hjælper dig med at finde ind til kernen af dit brand. Det er min fornemmeste opgave at udfordre din tankegang og hente ideer på månen, så du skiller dig ud fra mængden og får dine kerneværdier til at skinne helt ud til dine kunder.

Prisliste

Nedenfor finder du min prisliste på de brandpakker jeg tilbyder. Har du noget andet i tankerne, så tøv ikke med at kontakte mig. Så tager vi en nærmere snak om, hvordan branding kan være med til at understøtte din virksomhed.

Har du noget andet i tankerne?

Branding kan være mange ting og måske har du noget helt bestemt i tankerne. Lad os tage en snak om, hvordan du tænker, branding kan understøtte dig og dine visioner for din virksomhed.

Det siger andre

Jeg er blevet klogere på mit eget brand, og mine noget uklare ønsker er blevet oversat til en konkret visuel identitet, som jeg kan identificere mig med, og som gør det markant lettere for mig at designe f.eks. hjemmeside og kundemateriale. Endeligt er Rebekka bare utrolig empatisk og hjælpsom og går det ekstra stykke for at få det HELT rigtige resultat.

Arbejdet med brandbooken sammen med Rebekka gjorde mig skarpere på mit visuelle udtryk, og hvad jeg gerne ville formidle. Den proces det igangsatte, gjorde at mit logo kunne tage form indeni i smukt samarbejde med Rebekka.

Jeg stor-elsker at have en Brand Book, som jeg kan vende tilbage til for at holde en rød tråd på hjemmeside, opslag, markedsføringsmateriale og meget andet. Det giver sammenhæng for mine kunder, klienter og følgere og det letter også mit arbejde helt vildt i det daglige.

Er du klar til at tage dit brand til nye højder?

At finde de rette farver, fonte og former, kræver nøje omtanke for, hvad din virksomhed står for og hvilke visioner den bygger på. Lad mig hjælpe dig med at få brandet på plads, så du sikrer en rød tråd, der er let at bevare på tværs af dine platforme.

Gratis e-bog

10 tips til at lave din egen hjemmeside

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog med 10 tips til at lave din helt egen hjemmeside.