OBS

Min kalender er PT lukket for bookinger grundet travlhed. Kontakt mig på hello@ditnavn.nu, hvis du vil høre mere om mulighederne for et samarbejde.

Book en afklarende samtale

Skal du til at starte ud som selvstændig, eller overvejer du at forny din hjemmeside eller dit brandunivers? Så lad mig hjælpe dig godt i gang!

Jeg kan hjælpe dig med:

Webdesign

Webdesign

Webdesign
Webshops
Blog design
Landing pages
Web-support

Branding

Logodesign
Brand Strategi
Visuel Identitet

Marketing

Content
SEO
Sociale Medier
Email Marketing

Det siger kunderne

"Tusind TAK for hjælpen Rebekka!

Jeg er ovenud lykkelig for min nye fede hjemmeside. Uden dig, var jeg aldrig kommet i mål med sådan et mega flot resultat.
Du har formået at gøre noget, som jeg så som noget surt og enormt komplekst, til noget, der var hyggeligt og ikke nær så farligt!"

Stine Hallgren

Hallgreen Leather

imageedit_10_8442112361

“Awesome collaboration. Rebekka is very quick to understand her client's needs. She eagerly engaged in our project and gav suggestions for solutions, while stile being open for other opinions. Oh, and great communication skills. And structured. And on time. We highly recommend DITNAVN.NU!”​

Anna von Ehrenfels

OliOli

“DITNAVN.NU arbejder selvstændigt, initiativrigt og kreativt. Rebekka har altid øje for, hvordan vi kan forbedre os indenfor markedsføring, arbejdsprocesser, kundeservice og branding. Dejligt at samarbejde med nogen med så stort et drive”​

Simon Søndergaard

Buddha Bikes

Har du spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at sende mig en besked med dine tanker eller ideer, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.