ditnavn.nu logo sort

X

Barsels-samarbejde 2023

Jeg efterlader dig i gode hænder

Kære dig, der har kontaktet mig, fordi du skal have lavet hjemmeside, branding. grafisk design eller markedsføring. Jeg er i den lykkelige situation, at jeg skal på barsel med barn nummer to fra april 2023 og derfor pt. ikke tager flere opgaver ind.

MEN jeg vil selvfølgelig gerne efterlade dig i gode hænder og derfor har jeg sat en aftale op med en stjernedygtig og mega sød afløser!

Jeg har valg Tenna fra Orenda, fordi hun arbejder i samme systemer som mig og med udgangspunkt i samme værdier (empati, læring og at klæde dig godt på til at arbejde videre selv). Jeg føler mig derfor tryg ved at sende dig videre til hende, hvor jeg ved, at du både får en god oplevelse og selvfølgelig ikke mindst et lækker resultat!

Jeg forventer at være tilbage på deltid i løbet af sommeren og du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig via mail indtil da med alle salgs spørgsmål eller andre henvendelser!

Mød Orenda

Mit navn er Tenna...

… og jeg har været en passioneret brand-opbygger og hjemmeside-designer i mere end 13 år. Mit mål er at hjælpe virksomheder med at nå deres fulde potentiale gennem kreative og effektive marketingstrategier og at tiltrække deres drømmekunder.

Hvad kan jeg tilbyde dig? Jeg hjælper med at skabe en plan for din virksomhed med tryghed og tillid og sikre, at din brand bliver bemærket og husket af dine kunder. Min viden og ekspertise inden for marketing vil hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrencen og tiltrække flere kunder til din virksomhed.

Kontakt Orenda

Har du en opgave, du skal have løst eller har du spørgsmål, så kan du kontakte Tenna fra Orenda direkte via formularen her.

Gratis e-bog

10 tips til at lave din egen hjemmeside

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog med 10 tips til at lave din helt egen hjemmeside.