Privatlivspolitik

Senest opdateret: d. 16. august 2022

Generelt

Når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamler ditnavn.nu oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger

ditnavn.nu indsamler oplysninger om dig på to måder:

  1. Ved brug af cookies
    2. Ved at du selv afgiver oplysninger

Cookies

Første gang du besøger en af ditnavn.nus hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som fx ditnavn.nu, hver gang du kommer på besøg.

Hvad bruger jeg cookies til?

Cookies er med til at fortælle om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger siden, bruger ditnavn.nu cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler jeg informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt mig før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan jeg sikre mig, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan være interessante for dig.

Hvor længe opbevarer jeg cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på ditnavn.nu. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb.

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Søg efter “cookies”.

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?

ditnavn.nu beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig nyhedsbreve, kurser m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

Hvad bruger jeg personoplysninger til?

De personoplysninger jeg indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på ditnavn.nu, bruges først og fremmest til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af ditnavn.nu og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan jeg også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier. Når du tilmelder dig en tjeneste på ditnavn.nu giver du samtykke til, at modtage direkte markedsføring.

Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med ditnavn.nu at gøre. Jeg anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

ditnavn.nu deler indimellem nogle af dine data med forskellige underdatabehandlere. Det kan fx være i forbindelse med beskeder, der sendes via en kontaktformular (hvor navn og email eksempelvis opbevares i WordPress) eller brug af i forbindelse med udsendelse af nyhedsmails (hvor eksempelvis navn og email opbevares i MailChimp)

Kontakt mig, for at få udleveret en liste over,hvilke underdatabehandlere jeg benytter.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Jeg har dog gjort truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Ved databrud vil alle mine registrerede brugere bliver kontaktet inden for 72 timer med besked om, hvilke data der er gået tabt, samt en vejledning til hvad de skal gøre ved det. Min første prioritet i en sådan situation er at få lukket sikkerhedshullet for at skabe mindst muligt data-tab for brugerne.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i min behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på mine hjemmesider.

Dine rettigheder

Dine vigtigste rettigheder efter den nye databeskyttelsesforordningen er:

  • Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
  • Retten til at indsigt i sine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget
  • Retten til at få sine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelse
  • Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)
    Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder er du meget velkommen til at kontakte mig!

Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ditnavn.nu, skal du rette henvendelse på hello@ditnavn.nu eller telefon 29801136. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

ditnavn.nu

Vilhelm Thomsens Alle
2500 Valby

Telefon: (+45) 29 80 11 36
Email: hello@ditnavn.nu

Black Friday

spar op til

20 %

på brandpakker